Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

У зв’язку з карантином Україна цьогоріч утримається від проведення масових заходів з відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 09.05.2020 09:53
Кількість переглядів: 286

У зв’язку з карантином Україна цьогоріч утримається від проведення масових заходів з відзначення 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Таке рішення прийняте на засіданні Уряду.

Фото без опису

Сьогодні головне – збереження життя і здоров’я українців. Тому, щоб не наражати на небезпеку громадян, цього року Україна утримається від проведення масових заході з вшанування Дня пам’яті та примирення та 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Мінветеранів звертається до ветеранських організацій з проханням утриматися від організації та проведення масових заходів, не ставити під загрозу здоров’я ветеранів Другої світової війни, які через свій вік, знаходяться в особливій групі ризику, а привітати їх телефоном або листівкою.

Мінветеранів нагадує про важливість дотримання протиепідемічних заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Також на засіданні Уряду дано доручення головам обласних державних адміністрацій особисто, або на рівні заступників, привітати ветеранів Другої світової війни, які проживають в їх регіонах.

Нагадаємо, що 8 травня голова Горщиківської ОТГ Анатолій Шишковський спільно з керівниками району, народним депутатом та працівниками Горщикіської сільської ради привітали ветеранів, що проживають на території громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь