Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

COVID-19 на Житомирщині: третина інфікованих коронавірусом жителів області вже одужала

Дата: 19.05.2020 11:31
Кількість переглядів: 303

У Житомирській області станом на 9.00 19 травня 2020 року зареєстровано 573 лабораторно підтверджені випадки коронавірусної інфекції. За минулу добу (18 травня) в регіоні виявили 9 нових випадків цього захворювання. Від коронавірусу одужали вже 187 пацієнтів.

Фото без опису

Про це повідомив голова ОДА Віталій Бунечко сьогодні, 19 травня, під час щоденного онлайн-брифінгу щодо ситуації з коронавірусною хворобою на території Житомирщини.

Варто зазначити, що в області вже одужала третина інфікованих коронавірусом жителів187 пацієнтів, які вже подолали хворобу, це майже 33% від загальної кількості підтверджених діагнозів на Житомирщині.

За минулу добу (18 травня) в області повторне ПЛР-дослідження не виявило коронавірусу в організмі 38 пацієнтів. Це жителі Бердичівського (17), Коростенського (16), Малинського (4) та Коростишівського (1) районів.

Наразі у Лугинському та Овруцькому районі жителі, у яких був раніше підтверджений діагноз COVID-19, вже вилікувалися. Також понад 70% осіб одужали в Андрушівському районі (захворіли 18, подолали хворобу – 15), 70% інфікованих осіб одужали в Олевському районі та майже 50% інфікованих осіб вилікувалися в Коростенському та Новоград-Волинському районах.

Повідомляють в Житомирській ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь