Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Завершено роботи з усунення аварійної ситуації в с. Горщик по вул. Садовій, 5 та по вул. Молодіжній

Дата: 12.06.2020 13:08
Кількість переглядів: 660

Під час проведення ремонтних робіт одним із головних чинників, що вливав на роботи з ліквідації наслідків аварії, був по-перше вік будівлі по вул. Садовій,5 та зношеність мережі. По-друге - захаращення підвалу і неможливість повноцінного доступу до нього, а також інші проблемні питання.

Фото без опису

Хотілось би звернутись до жителів будинку, яким не байдуже як функціонують комунальні мережі і які пишуть невдоволені пости щодо роботи нашого комунального підприємства.

Ми всі господарі у нашій Громаді, у нашому спільному домі. Ми всі відповідальні за чистоту, порядок, у наших дворах, коридорах, під’їздах чи підвалах. І не важливо це одноповерховий приватний будинок чи багатоповерхівка. Адже приватизоване житло - це не тільки ваші квадратні метри квартири. Це і дах, і під’їзд, і підвал, а також і подвір’я.

Всі питання можна вирішити тоді, коли ми працюємо спільно, згуртовано, як одна велика родина, підтримуючи один одного, даючи поради і допомагаючи руками. Будемо відповідальними! Зробимо наш спільний дім, нашу громаду комфортними для проживання!

Окремо хотілось би подякувати за самовіддану працю керівнику комунального підприємства Олександру Вигівському, який разом з головою громади Анатолієм Шишковським, не дивлячись на складність ситуації, в будні і у вихідні дні, робили все можливе аби якомога швидше і якісніше було відновлено водопостачання в квартирах людей. Низькій уклін за ваш труд!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь