Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В с. Горщик встановлено нові сучасні ліхтарі вуличного освітлення

Дата: 13.06.2020 11:39
Кількість переглядів: 721

Інформуємо жителів Горщиківської громади, що вчора по вул. Садовій, 5 в с. Горщик за рахунок сільської ради було проведено роботи зі встановлення сучасних ліхтарів вуличного освітлення.

Фото без опису

Нагадаємо, що нещодавно такі роботи було проведено також в селах Боровиця, Березівка, Давидки та Вигів, а в с. Березівка додатково було усунено аварію на мережі електропостачання.

Інспектуючи проведені роботи, вчора голова Горщиківської сільської ради Анатолій Шишковський спільно з  директором Горщиківського державного комунального підприємства Олександром Вигівським зустрілись з жителями будинку по вул. Садовій, 5 та обговорили проблемне питання щодо ремонту даху будинку.

На зборах було вирішено, що в понеділок, 15 червня, керівник громади спільно з активістами будинку зустрінуться в сільській раді, де визначать першочергові завдання та необхідні затрати.

Відзначимо, що на сьогоднішній день продовжуються роботи з благоустрою в навчальних закладах громади, йде активна робота з усунення аварійної ситуації з водопостачанням в Горщиківському ліцеї.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь