Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Увага, конкурс для молоді!

Дата: 16.06.2020 09:45
Кількість переглядів: 457

Серед свят, які відзначає наша країна, День молоді – особливе й унікальне, як і сама молодість. Це відповідальний період , коли людина вступає в самостійне життя, приймає свої перші рішення, робить свій професійний вибір, планує майбутнє.

Фото без опису

Тож, сектор культури, молоді та спорту Коростенської РДА пропонує використати всі переваги цієї пори і запрошує молодь Коростенського району (і дівчат, і хлопців!) віком від 18 до 25 років взяти участь у фотоконкурсі «Красива молодь Коростенщини в роботі, в творчості, в житті» .

Що для цього потрібно?

А потрібно надіслати одне власне фото (якісне, креативне, красиве, цікаве, оригінальне…)  на електронну адресу[email protected] або особистим повідомленням на сторінку «Коростенський РБК», зазначивши ім’я та прізвище, вік, місце проживання, навчання чи роботи, моб.телефон (а раптом перемога?!).

Фото приймаються з моменту публікації оголошення про конкурс і до 24-ї години 21 червня. Надіслані фото будуть розміщені на сторінці «Коростенський РБК» для голосування серед користувачів Фейсбук з 21 по 25 червня.

Троє переможців будуть визначені за кількістю позитивних лайків і відзначені дипломами переможця та подарунками від організатора конкурсу. Можливі й додаткові відзнаки…

Тож, не зволікайте і включайтесь в захоплюючі перегони!

Сектор культури, молоді та спорту Коростенської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь