Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Торгівля людьми: як вберегтися

Дата: 24.06.2020 20:11
Кількість переглядів: 318

Про це і не тільки говорили вчора, 23 червня 2020 року, в Горщиківській сільській раді під час тренінгу «Формування безпечного середовища в громаді стосовно проявів торгівлі людьми», який пройшов за підтримки Фонду сприяння демократії відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні в рамках проєкту «Зміцнення потенціалу об’єднаних територіальних громад у сфері протидії торгівлі людьми».

Фото без опису

Участь в заході, який був направлений на інформаційно-просвітницьку роботу в об’єднаних територіальних громадах з питань попередження та протидії торгівлі людьми, взяли голова Горщиківської ОТГ Анатолій Шишковський, методист відділу освіти Олександр Рахвальський, спеціаліст соціальної роботи з дітьми, сім’ями та молоддю Олена Лопко, директор Горщиківського ліцею Олена Грищук, соціальні педагоги, запрошені.

В ході тренінгу учасники підвищили свою обізнаність щодо законодавства у сфері протидії торгівлі людьми, отримали нові знання в техніках, методиках та підходах до опитування дорослих жертв торгівлі людьми, а також дітей, які постраждали від торгівлі людьми та насильства.

Підсумовуючи захід, учасники зробили висновок, що найкраща протидія – це поінформованість людей, і такі прості речі, як перевірка інформації про майбутню роботу за кордоном та її умови іноді можуть вберегти життя.

Тренінг було проведено в актовій залі Горщиківського ліцею з дотриманням вимог адаптивного карантину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь