Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В Коростенському районі сталась ДТП із 4 загиблими

Дата: 09.08.2020 11:43
Кількість переглядів: 368

Дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 8 серпня у Коростенському районі на Житомирщині.  За попередніми даними, у результаті зіткнення маршрутного мікроавтобуса з вантажівкою загинуло четверо людей. Нині на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області, Коростенського відділу поліції та патрульні поліцейські.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 17-ї години на 143 км автошляху Київ-Ковель, на виїзді із с. Грозине. Попередньо, відбулося лобове зіткнення маршрутного мікроавтобуса «Фольксваген Крафтер», що рухався з м. Києва до смт Лугини, з фурою «МАН» з напівпричепом, що виїхала на зустрічну смугу руху.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У результаті зіткнення загинули 4 людини: водій маршрутки та троє його пасажирів. Водій вантажівки, 64-річний житель м. Запоріжжя, отримав травми.

На даний час на місці події працюють поліцейські. Триває з’ясування всіх причин та обставин, а  також встановлення осіб загиблих.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


Від імені всієї Горщиківської громади висловлюю щирі співчуття родинам загиблих. Важко уявити собі весь біль від втрати рідних, важко зарадити та сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю про них. Нехай спочивають з миром...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь