Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В селах Давидки, Березівка та Горщик здійнесно профілактичний рейд. 14.08.2020

Дата: 14.08.2020 16:02
Кількість переглядів: 630

Діяльність спеціаліста із соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю базується на захисті прав та інтересів дітей. Проведення профілактичних рейдів – це одна з форм роботи, метою якої є запобігання випадкам загрози життю та здоров’ю дітей, профілактика дитячої безпритульності та бездоглядності, виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перевірка сімей , які перебувають на обліку СЖО по Горщиківській ОТГ, надання їм захисту та підтримки.

Фото без опису

Сьогодні,14 серпня, спеціалістом соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Оленою Лопко спільно із в.о. старости сіл Давидки, Видень та Дружбівка Володимиром Вигівським та начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Олександром Молчановим здійснили рейд в села Давидки, Березівка та Горщик.

Під час проведення зазначених рейдів на території вищезазначених сіл були перевірені умови проживання родин. З батьками дітей проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків, створення повноцінних умов для проживання дітей, недопущення вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав, попереджено щодо недопущення дитячого травматизму в літній період, роз’яснено  правила безпеки на воді, правила безпеки з вогнем. 

Також було піднято актуальну тему підготовки дітей до нового навчального року та раціонального використання соціальної допомоги на дітей.

Інформуємо, що ухилення батьків або осіб, що їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх осіб, згідно зі ст.184 Кодексу України про адміністративні порушення, тягне за собою відповідне покарання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь