Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Горщиківський ліцей готовий до початку нового навчального року

Дата: 22.08.2020 11:19
Кількість переглядів: 656

Нещодавно в цьому впевнились члени приймальної комісії у складі: начальника Горщиківського відділу освіти Олександра Молчанова, спеціаліста відділу освіти Олександра Рахвальського та працівниці держпродслужби в Коростенському районі Галини Білошицької.

Фото без опису

Відзначимо, що ремонт туалетних кімнат, закупівля меблів та обладнання здійснювалась за рахунок державної субвенції. Проведення косметичного ремонту на себе взяла Горщиківська сільська рада.

Особливі слова вдячності за максимально відповідальне ставлення, вкладені працю та душу в покращення умов шкільних приміщень хочемо висловити керівництву громади та працівникам ліцею.

Нині ліцей готовий зустріти учнів, викладачів та батьків 1 вересня - в свято знань, адже всі умови для якісного навчання створені.


На адресу керівництва громади надходять запитання щодо навчання під час карантину. Відповідаємо: на сьогоднішній день мова про дистанційне навчання не йде. Все буде залежати від ситуації захворюваності в районі та громаді зокрема. Про всі зміни умов навчання ми будемо інформувати додатково. Окремо відзначимо, що дотримання правил карантину - носіння маски в громадських місцях, дезинфекція, миття рук та вчасне звернення до лікарів щодо симптомів захворювання - це запорука здоров’я всіх і кожного. Будьте відповідальними!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь