Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Допомога від благодійної організації «Місія Еммануїл Мерсі» жителям громади

Дата: 11.09.2020 11:51
Кількість переглядів: 762

Розповідаючи про діяльність благодійної організації «Місія Еммануїл Мерсі», нещодавно ми акцентували увагу наших читачів на тому, що жителі Горщиківської сільської ради почали отримувати гуманітарну допомогу від благодійної організації.

Фото без опису

Доставка допомоги продовжується. Так, 10 вересня 2020 року було передано інвалідний візок жительці села Горщик пані Катерині.

"Щирі слова вдячності хочу висловити сьогодні за розуміння, підтримку, допомогу, яку надає жителям нашої громади благодійна організація «Місія Еммануїл Мерсі», а особливо пастору церкви християн віри євангельської "Непохитна основа" Олександру Ярошенку, який тісно співпрацюючи з благодійною організацією, співчуваючи проблемам та бідам людей, щоденно піклується про них та щиро молиться за їх здоров’я", - відзначає голова Горщиківської сільської ради Анатолій Шишковський.

Довідково. У своїй діяльності благодійна організація «Місія Еммануїл Мерсі» керується євангельським принципом Ісуса Христа: «Даремно отримав – даремно віддай». Президент місії Шкуринський Валерій та віце-президент Дрюк Надія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь