Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В Коростенському районі відзначили юного героя-рятівника

Дата: 24.09.2020 11:26
Кількість переглядів: 472

24 вересня в кабінеті голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка за участі голови Горщиківської сільської ради Анатолія Шишковського, в.о. старости Давидківської сільської ради Володимира Вигівського, начальника Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області, полковника служби цивiльного захисту Сергія Рудзіка, представників ЗМІ грамотами Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради, Горщиківської сільської ради, Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області було відзначено юного рятівника з села Дружбівка Коростенського району Віктора Іващенко.

Фото без опису

Також Віктора було відзначено цінними подарунками, а саме сучасними бездротовими навушниками з рук Юрія Тарасюка, мобільним телефоном особисто від Анатолія Шишковського та солодощами від Сергія Рудзіка.

Фото без опису

Нагадаємо, що взимку цього року хлопець під час пожежі в житловому будинку врятував 88-річну бабусю, яка самостійно не пересувалася.

Фото без опису

У день професійного свята – Дня рятівника – у Львівському університеті безпеки життєдіяльності відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник 2020 року».

Фото без опису

Приємно відзначити, що серед десяти лауреатів акції, десяти сміливих та небайдужих українців, що отримали цінний подарунок особисто з рук Президента України Володимира Зеленського та диплом лауреата Акції від Голови ДСНС Миколи Чечоткіна, був і житель Коростенського району – Віктор Іващенко.

Фото без опису

Для нашого району така подія дійсно важлива, адже нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року» саме з Коростенського району відбулось вперше. Нині юний герой думає про своє подальше життя та навчання. Вагається між професією поліцейського чи пожежного. Адже під час вручення нагороди в місті Львів його запросили після закінчення школи на навчання у вищий навчальний заклад аби стати вже професійним пожежним-рятувальником.

Фото без опису

Вітаємо нашого героя-земляка і зичимо подальших життєвих звершень!

Фото без опису

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь