Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Щодо залишків коштів на облікових записах субсидіантів/пільговиків в АТ «Ощадбанк», які утворились після закінчення опалювального сезону станом на 1 червня 2020 року

Дата: 13.11.2020 12:34
Кількість переглядів: 901

Якщо субсидіант/пільговик споживав комунальні послуги ощадно протягом всього опалюваного сезону то на облікових записах пільговиків/отримувачів житлової субсидії в АТ «Ощадбанк» може утворитись позитивний залишок коштів.

Фото без опису

Відповідно до підпункту 5 пункту 110 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848, зі змінами, та абзацу дев’ятого пункту 9 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 (зі змінами), залишки коштів, що обліковуються на рахунку Мінсоцсоцполітики, відкритому в АТ «Ощадбанк» для виплати пільг/житлової субсидії за обліковими записами пільговиків/отримувачів житлової субсидії станом на 01.06.2020, і за якими не було звернень пільговиків/отримувачів житлової субсидії щодо її виплати, 20.12.2020 припиняють обліковуватися АТ «Ощадбанк» за такими обліковими записами пільговиків/отримувачів житлової субсидії та протягом двох робочих днів мають бути повернуті АТ «Ощадбанк» на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

Отже, До 19 грудня 2020 року субсидіант/пільговик має відкрити картковий рахунок в Ощадбанку, щоб отримати залишки коштів субсидії/пільги, які утворились після закінчення опалювального сезону станом на 1 червня 2020 року, інакше 20 грудня 2020 року фінальні залишки коштів повертаються на рахунок Міністерства соціальної політики України, відкритий в Державній казначейській службі України.

0 800 210 800     КОНТАКТ-ЦЕНТР       ОЩАДБАНКУ    

Начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації

Лілія СИТНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь