Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Запрошуємо до участі в районному конкурсі малюнка для учнів 1-5 класів на тему «Світ без насильства очима дітей» та конкурсі шкільної газети для учнів 6-11 класів на тему «Розвиток у сучасної молоді культури толерантності»

Дата: 16.11.2020 09:24
Кількість переглядів: 433

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області запрошує учнівську молодь загальноосвітніх навчальних закладів Коростенського району до участі в районному конкурсі малюнка для учнів 1-5 класів на тему «Світ без насильства очима дітей» та конкурсі шкільної газети для учнів 6-11 класів на тему «Розвиток у сучасної молоді культури толерантності».

Фото без опису

Метою конкурсу є привернення уваги суспільства до проблеми насильства в сім’ї, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей, популяризація загальнолюдських цінностей.

Конкурс проводитиметься з 25 листопада по 10 грудня 2020 року з нагоди Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства».

Переможці будуть визначені в номінаціях: конкурсі малюнка для учнів 1-5 класів та конкурсі шкільної газети для учнів 6-11 класів.

Заявку на участь та роботи необхідно надіслати на електронну адресу [email protected] до 05.12.2020 року.

До участі в Конкурсі допускаються роботи (малюнки, шкільні газети), що висвітлюють наступні теми: питання подолання проблем домашнього насильства, насильства за ознакою статі та жорстокого поводження з дітьми, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей, популяризація загальнолюдських цінностей та відповідального ставлення до оточення: «Простір без насильства», «Стоп насильству», «Ні насильству в сім’ї та суспільстві!», «Булінг – ганебне явище сьогодення», «Геть насильство над дітьми», «Б’є значить любить», «Зупинимо насилля разом» тощо.

Вимоги до конкурсних робіт:

- конкурсні роботи в номінації «малюнків» надаються у вільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, масляними, акварельними фарбами, гуашшю тощо. На конкурс подаються малюнки форматом А-4 записані у форматі JPEG/TIFF;

- конкурсні роботи в номінації «шкільна газета» техніка виконання довільна, естетичне оформлення конкурсних робіт. Не допускаються роботи з великою кількістю граматичних та орфографічних помилок, а також скопійовані з Інтернету та інших джерел. Розмір наданих робіт повинен мати формат JPEG/TIFF та бути високої якості;

- до участі в Конкурсі допускаються вчасно подані авторські роботи, виконані державною мовою, зміст яких відповідає затвердженій тематиці Конкурсу, відповідно до Положення. Роботи повинні бути оригінальними, які раніше не оприлюднювалися.

Роботи оцінюються за критеріями:

• відповідність конкурсної роботи тематиці конкурсу;

• оригінальність ідеї і виконання конкурсної роботи;

• актуальність, ясність, зрозумілість і переконливість посилу.

Переможцем може стати як одна, так і декілька робіт.

Начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації

Лілія СИТНІК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь