Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Хай накує зозуля довгих років життя!

Дата: 10.12.2020 15:22
Кількість переглядів: 1167

Сьогодні голова Горщиківської сільської ради Олексій Туровський спільно зі старостою сіл Давидки, Видень, Дружбівка, Вигів, Краснопіль, Боровиця Володимиром Вигівським привітали з поважним життєвим ювілеєм – 94-літтям жительку села Видень Антоніну Лукашівну Вигівську.

Фото без опису

Це надзвичайно привітна, доброзичлива, жвава жінка, яка запалює всіх, хто поряд своїм вогником позитиву, добра та радості.

Життя Антоніни Лукашівни було насичене подіями. Вона народилась в селі Боровиця, зростала в часи, коли Україною лютував голодомор, пережила важкі воєнні і післявоєнні часи, часи становлення миру і розбудови країни з руїн. В шлюбі у пані Антоніни народилось п’ятеро прекрасних діток. Все життя важко працювала. Була листоношею, підтримувала домашнє господарство. Та жінка ніколи не втрачала оптимізму. За що її люблять і поважають люди.

Сьогодні, вітаючи Антоніну Лукашівну Вигівську зі святом, голова Горщиківської громади Олексій Туровський від імені всіх жителів, односельців іменинниці щиро подякував їй за добре, чуйне, материнське серце і від усієї душі побажав їй ще довгих років життя в мирі та злагоді з рідними, друзями, сусідами.

«Хай береже Вас Господь, шановна Антоніно Лукашівно! Хай дарує міцне здоров’я, земну радість, нескінченну віру, надію та любов! Хай накує зозуля довгих років життя, сповненого гарними подіями та добрими новинами», – відзначив Олексій Туровський та подарував жінці квіти від імені Горщиківської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь