Як організувати безпечне харчування у закладах освіти - вебінар 14 січня
14 січня 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з Мінекономіки проведуть вебінар на тему: “Особливості закупівель і впровадження НАССР* у сфері організації харчування у закладах освіти”. Вебінар відбудеться в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я», яку реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та проєкту «Архітектура реформ в Україні» за фінансової підтримки ЄС.
Спікери розкажуть про особливості закупівель послуг з харчування, а саме:
- планування закупівель та визначення предмету закупівлі;
- тендерна документація та кваліфікаційні критерії;
- укладення, виконання, зміна та розірвання договору про закупівлю.
Також обговорять питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування (НАССР)*.
Дата: 14 січня 2021 року, 14:00.
Спікери заходу:
- Тетяна Мішта, заступниця директора департаменту сфери публічних закупівель - начальниця відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
- Ольга Баталюк, експертка експертної групи у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин директорату державної політики в сфері санітарних та фітосанітарних заходів Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
- Марія Дробот, державна експертка з питань планування та комунікацій директорату шкільної освіти МОН.
Модераторка: Леся Марталішвілі, експертка Команди підтримки реформ МОН
Онлайн-трансляція вебінару на Facebook-сторінках Decentralization for Improved Democratic Education та Міністерства освіти і науки України. Реєстрація на вебінар за посиланням: http://bit.ly/DECIDEfood. У формі можна залишати запитання для спікера.
Вебінар буде корисний для засновників закладів освіти, представників тендерних комітетів місцевих органів управління освітою, а також керівників закладів освіти, що мають фінансову автономію.
Стежте за оновленнями і завантажуйте порадники із типовими документами на novihromady.decide.in.ua.
*НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання. Це система, котра встановлює, оцінює і контролює ризики, що є значними з огляду на безпечність харчових продуктів.