Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Горщиківська сільська рада висловлює щиру вдячність за допомогу у прибиранні снігу

Дата: 11.02.2021 10:00
Кількість переглядів: 841

Цьогорічна зима не лише радує нас снігом та морозом, перетворюючи все навколишнє у справжню казку, але й засмучує тяжкими погодними умовами. Хуртовина завалила нас снігом й перевірила на міцність не лише людей, а й техніку.

Фото без опису

Горщиківська сільська рада висловлює щиру подяку за своєчасну допомогу у прибиранні доріг від снігу лісничому Горщиківському лісгоспу Вітюку Володимиру Миколайовичу та працівнику лісгоспу Майдановичу Сергію Миколайович, директору Горщиківського ДКП Перову Олександру Сергійовичу, трактористу Горщиківського ДКП Іскоростенському Анатолію Михайловичу, жителю громади Антончуку Сергію Володимировичу, депутату Швабу Василю Володимировичу, директору ТОВ «ОМКАР» Фещенку Олександру Володимировичу.

Дякуємо за чуйність, розуміння, організованість, професіоналізм та сподіваймося на подальшу співпрацю у подоланні другої хвилі снігопаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь