Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Весняна толока дружної вулиці Дружби в Горщиківській територіальній громаді

Дата: 28.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 722

Кожному з нас приємно пройтись весняними вуличками рідного села. Коли пробивається перша зелена травичка, на деревах з’являються перші несміливі листочки, співають пташки, радіючи теплу, повертаються додому птахи, що мандрували світом взимку. А ще коли на узбіччях немає сміття, скрізь затишно, чисто і все це зроблено своїми руками.

Фото без опису

Саме такою вулицею Дружби сьогодні можна пройтись в Горщиківській сільській раді. А це стало можливим завдяки дружним жителям вулиці, що не стали чекати і самі вийшли 27 березня на весняну толоку. Ось так тепер виглядає ця вулиця.

Фото без опису

А ми запрошуємо долучитись до весняного прибирання жителів Горщиківської територіальної громади і зробити нашу рідну землю, наші вулиці, двори чистими та охайними.

Фото без опису

Нагадаємо, під час прибирання не варто спалювати сміття та суху траву. В громаді працює спільна робоча група працівників сільської ради, поліції та ДСНС з виявлення підпалів. На паліїв чекатиме покарання. Перший випадок такого виявлення та покарання в громаді вже є.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь