Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

“Велике будівництво”: Завершується реконструкція 202 відділень екстреної меддопомоги по всій країні, – Кирило Тимошенко

Дата: 18.05.2021 16:32
Кількість переглядів: 244

Заступник керівника Офісу Президента України та координатор програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” Кирило Тимошенко розповів в інтерв’ю журналу “Mintrans”, що реконструкція приймальних відділень в опорних лікарнях по всій Україні підходить до завершення. Загалом в Україні за підсумками “Великого будівництва” буде реконструйовано 202 відділення екстреної медичної допомоги.

Фото без опису

“У другому півріччі переходимо до реконструкції обласних лікарень. Робота кипить у всіх напрямках. Темпи зменшувати не плануємо”, – сказав Кирило Тимошенко.

Він наголосив на тому, що лікарні по всій Україні отримали приймальні відділення європейської якості.

“Модернізовані приймальні відділення з новою медтехнікою дають можливість надати екстрену допомогу людині за 20-30 хвилин. А не за 2-3 години, як було раніше, коли пацієнтів возили довгими коридорами з кабінету в кабінет (в гіршому випадку – взагалі в інше місто), втрачаючи дорогоцінний час”, – заявив Кирило Тимошенко.

Він нагадав, що програма Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” наприкінці 2019 року була задумана як великий проєкт оновлення інфраструктури – доріг, по яких їздять українці, а також шкіл, дитячих садків, стадіонів, приймальних відділень у лікарнях.

Нагадаємо, раніше Заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив про те, що у рамках “Великого будівництва” у 2021 році в Україні буде оновлено 6500 км доріг та 245 штучних споруд, а також 95 шків, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів та багато іншого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь