Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

«Мої роки – моє багатство». Сердечно вітаємо з днем народження Миколу Маліновського!

Дата: 22.05.2021 09:17
Кількість переглядів: 1524

Свій ювілейний день народження – 65-річчя сьогодні відзначає надзвичайно позитивний, добрий чоловік, відповідальний працівник, водій шкільного автобуса Горщиківської територіальної громади Микола Рафалович Маліновський.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Водій з багаторічним досвідом, надзвичайною вдачею, чуйним серцем, неабияким почуттям гумору – Микола Рафалович у свої 65 років перевозить учнів Горщиківського ліцею до місця навчання. Діти та вчителі дуже люблять свого водія і вдячні йому за дбайливе ставлення, чемність, акуратність під час руху. Пам’ятають як на Новий рік Микола Рафалович, даруючи всім гарний настрій, перетворився на казкового героя і завжди раді його бачити.

Фото без опису

Варто відзначити, що дітей Микола Рафалович також дуже любить. Має двоє своїх синів та вже п’ятеро онуків. В родині він люблячий чоловік, батько, дідусь, господар, що дбає про власну родину, оселю та подвір’я.

А ще Микола Маліновський - ліквідатор аварії на ЧАЕС, почесний житель Горщиківської громади.

Фото без опису

Сьогодні ми щиро і сердечно вітаємо шановного Миколу Рафаловича зі святом! Дякуємо за його доброту, душевність і багатий життєвий досвід, який називається мудрістю.

Сьогодні наш ювіляр може з гордістю сказати: «Мої роки – моє багатство». І в цей святковий день ми бажаємо Миколі Рафаловичу: «Хай зозуля накує ще довгі роки щасливого, радісного життя, хай міцним буде здоров’я, а поряд завжди будуть люблячі серця, вірні друзі, надійні колеги, добрі односельчани. Хай береже Вас і Ваші родину Господь Бог! Зі святом!»

З повагою та від імені Горщиківської територіальної громади

голова Горщиківської сільської ради Олексій Туровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь