Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вітання голови Горщиківської територіальної громади з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 10:34
Кількість переглядів: 369

Дорогі діти ! Шановні батьки! Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей!

Фото без опису

Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти - гарант самозбереження, здоров'я і процвітання нації. Забезпечення та дотримання прав дитини - необхідність і потреба не лише сучасного етапу розвитку України, але й пріоритетний напрямок політики нашої держави на майбутнє.

Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня  зігріти теплом і любов’ю  кожне дитяче серця, щоб наші діти знали, що ми їх дуже любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства! Дуже хочеться, щоб діти знали , що вони нам потрібні, щоб їхні очі завжди світилися радістю і щастям, щоб щодня, щохвилини відчували мамине тепло, ласку і батьківське міцне плече.

Впевнений, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Бажаємо вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

З повагою та від імені Горщиківської територіальної громади

голова Горщиківської сільської ради Олексій Туровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь