Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

#Наша_незалежність: громади Житомирщини запрошують до участі у Всеукраїнському марафоні

Дата: 03.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 301

Як повідомляє Департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, до 30-річчя незалежності України Міністерством розвитку громад та територій України ініційовано проведення Всеукраїнського культурно-освітнього марафону «Наша незалежність»

Фото без опису

Мета марафону – поширення фактів та матеріалів, які стали знаковими для становлення суверенної України.

Всеукраїнський освітньо-культурний марафон «Наша незалежність» полягає у зборі та оприлюдненні історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними у певному регіоні України.

За результатами марафону буде визначено ряд найкращих публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів, які будуть проведені в рамках святкування 30-ї річниці незалежності України.

Житомирська облдержадміністрація закликає громади області долучатися до марафону, публікуючи відповідну інформацію на офіційних вебсайтах та сторінках у соціальних мережах органів місцевого самоврядування під єдиними хештегами #Наша_незалежність та #Марафон_30

Матеріали для публікації на офіційному вебсайті Житомирської ОДА з відповідним супровідним листом можна надсилати до серпня поточного року на електронну адресу Департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації: [email protected] (із обов’язковим зазначенням контактної особи).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь