Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Привітання з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 401

Шановні жителі Горщиківської територіальної громади! Від щирого серця вітаю Вас із Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Фото без опису

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Нам випала велика історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу. Боляче про це говорити у святкові дні, але за неї Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя.

Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль. Адже  від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

Щиро вітаю усіх жителів громади з 30-ю річницею незалежності України. Благополуччя та добра бажаю Вам і Вашим родинам, злагоди, порозуміння і згуртованості.

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

З повагою

голова Горщиківської сільської ради

Олексій Туровський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь