Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Навчальні заклади Горщиківської територіальної громади готові до нового 2021-2022 навчального року

Дата: 21.08.2021 11:47
Кількість переглядів: 1352

До початку нового навчального року залишаються лічені дні. І поки малеча відпочиває на літніх канікулах, адміністрації закладів освіти Горщиківської територіальної громади спільно з технічним персоналом та батьківським загалом проводять ряд робіт для забезпечення школярів та вихованців ДЗН усім необхідним. Вдосконалений шкільний дизайн, різноманітні варіанти організації навчального простору в класі, використання мобільних робочих місць, які легко трансформуються для групової роботи, сучасне медійне обладнання – усе це результутат, якого спільно досягли Горщиківська сільська рада на чолі із головою Олексієм Туровським, відділ освіти, культури, молоді та спорту, освітяни та технічні працівники..

Фото без опису

Вчора, 20 серпня, з метою огляду готовності закладів освіти до нового 2021-2022 навчального року, робочою групою на чолі із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Зоєю Сапотніцькою було проведено об’їзд закладів освіти Горщиківської громади, щоб на власні очі побачити на якому етапі знаходяться ремонті роботи. Відтак, заклади до нового навчального року готові. У ході роботи комісія оглянула адміністративні приміщення, класні кімнати, харчоблоки, пришкільні території.

Особливу увагу спеціалістів було звернено саме на облаштування класів для першачків. Кабінети облаштовані у новому стилі, в наявності нові сучасні меблі-трансформери, облаштовані зони тиші і відпочинку для малечі, створені креативні класні куточки. 

Підсумовуючи робочу поїздку, Зоя Сапотніцька подякувала директорам та працівникам за виконану роботу та бажала гарного початку нового навчального року. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь