Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Закликаю всіх вакцинуватися та не допустити погіршення епідеміологічної ситуації на Житомирщині, – Юрій Оханський під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 14.09.2021 18:07
Кількість переглядів: 702

Сьогодні, 14 вересня, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Юрій Оханський провів брифінг щодо епідеміологічної ситуації та вакцинації населення області проти COVID-19, зокрема освітян.

Фото без опису

Заступник голови ОДА наголосив, що вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби, тому необхідно збільшити відсоток вакцинованого персоналу освітніх закладів Житомирської області для повноцінної роботи закладів та проведення офлайн-навчання.

«Епідеміологічний стан на Житомирщині погіршується, тому закликаю всіх жителів області, а особливо освітян, пройти повну вакцинацію проти коронавірусу. Ми повинні уникнути переходу до інших карантинних зон та введення супутніх обмежень», – сказав Юрій Оханський.

Заступник голови ОДА також поінформував про рівень імунізації освітніх закладів Житомирської області. Найбільше вакциновано освітян у Бердичівському районі – 74,4 %, найменше – у Коростенському – 62 %.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

Нагадаємо, що для запобігання поширенню COVID-19 Кабінет Міністрів України затвердив нові карантинні норми.

Довідково. Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Як працюють вакцини проти COVID-19, читайте ТУТ.

З переліком центрів масової вакцинації проти COVID-19 у Житомирській області можна ознайомитися ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь