Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: триває монтування системи зважування у русі поблизу села Андріївка

Дата: 24.09.2021 10:52
Кількість переглядів: 207

Біля села Андріївка на автомобільному шляху міжнародного значення М 21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (км 148+700 – 149+500) триває встановлення елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

Фото без опису

Дана система є апаратним комплексом, який складається з датчиків, вбудованих у дорожнє покриття, камер для автоматичного розпізнавання номерних знаків, камер загального огляду та лазерних сканерів.

Монтаж системи передбачає:

  • проведення земельних робіт;
  • влаштування фундаментів, WIM;
  • влаштування тришарового покриття на ділянці дороги;
  • укріплення узбіч;
  • виконання робіт з електроживлення, заземлення, освітлення;
  • пусконалагоджувальних робіт;
  • облаштування ділянки автодороги.

Підрядна організація, яка виконує роботи —  Товариство «Інтеграл Сістемс». Виконати встановлення системи планується до кінці 2021 року.

Нагадаємо, що з 01 жовтня поточного року набуває чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю», яким передбачено посилення відповідальності за порушення вагових норм на автошляхах країни.

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова дорожньої інфраструктури, зокрема у с. Теснівка на території Коростишівської громади здійснюється поточний середній ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 060510.

Довідково. Система WiM — інструмент прямого стягнення штрафів за перевищення габаритно-вагових норм. Майданчик системи перекриває дорогу по всій ширині, а фіксація руху здійснюється цілодобово у режимі реального часу за допомогою обладнання, яке монтується в верхньому шарі покриття автомобільних доріг або на прогонових будовах мостів та шляхопроводів.

Навантаження на кожну вісь вимірюється як мінімум у трьох послідовних точках. Автоматично зчитується номерний знак, габаритні розміри, загальна маса, навантаження на кожну вісь та кожне колесо окремо, кількість осей, швидкість руху тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь