Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Велике будівництво на Житомирщині: на км 123 – 125 автодороги М-21 одночасно виконуються кілька видів робіт. ВІДЕО

Дата: 12.10.2021 11:18
Кількість переглядів: 162

У рамках поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на ділянці км 96+879 – км 134+821 триває влаштування основи дороги з органо-мінеральної суміші та влаштування шару асфальтобетону.

Фото без опису

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, роботи проводяться поблизу села Ягодинка Новоборівської селищної громади на км 123 – 125 автодороги.

Ремонт автошляху відбувається у рамках програми Президента «Велике будівництво» за методом холодного ресайклінгу.

Окрім влаштування багатошарового дорожнього покриття, будуть встановлені нові дорожні знаки, облаштовано зупинки громадського транспорту та тротуари.

Строк виконання робіт: до 31.12.2022 року.

Цьогоріч у рамках президентської програми продовжується відновлювання автошляху М-21, що з’єднує північну та південну частини області. Загальна протяжність на території Житомирщини – 224,5 кілометри. Зараз тут тривають роботи на 5-ти об’єктах «Великого Будівництва».

Нагадуємо, що за програмою Президента «Велике будівництво» проводяться роботи з капітального ремонту 13-ти кілометрів автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці від села Красносілка до села Кутище.

Довідково. Метод «холодний ресайклінг» дозволяє укріпити дорогу та забезпечити її меншу вразливість до навантажень. Завдяки холодній регенерації в рази знижується ризик появи колійності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь