Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

В рамках програми Президента України "Велике будівництво": Реконструкція обласного онкодиспансеру.

Дата: 12.10.2021 15:22
Кількість переглядів: 144

Житомирська область. м. Житомир. Реконструкція обласного онкодиспансеру.

Фото без опису

Цьогоріч у рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється реконструкція з прибудовою Житомирського обласного онкологічного диспансеру – єдиного спеціалізованого закладу в області, який проводить обстеження та лікування хворих на злоякісні новоутворення.

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, приміщення, в якому знаходиться медзаклад, здано в експлуатацію у 1964 році за типовим проєктом: стаціонар на 120 ліжок (хірургічне відділення на 30 ліжок, гінекологічне на 40, гематологічне на 20, радіологічне на 20) і поліклінічне відділення з усіма допоміжними службами.

З роками потужність диспансеру збільшилася у два рази. Нагальною стала потреба у розширенні.

У 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку було розпочато реалізацію проєкту з комплексної термосанації будівлі головного корпусу онкодиспансеру загальною кошторисною вартістю 10,6 млн грн.

У 2021 році за кошти обласного бюджету розпочато будівельні роботи з прибудови до головного корпусу двоповерхового поліклінічного відділення вартістю 83 4 млн грн. У даний проєкт включено також ремонт внутрішніх приміщень.

Із метою забезпечення комплексного підходу до реконструкції онкодиспансеру зведено витрати по обом проєктам для фінансування об’єкту в рамках одного проєкту «Реконструкція будівлі Житомирського обласного онкологічного диспансеру по вул.Фещенко-Чопівського, 24/4 в м. Житомирі (термосанація) з прибудовою» загальною кошторисною вартістю 94,0 млн грн.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації, протягом 2018-2021 років здійснено утеплення головного корпусу. З боку головного фасаду зведено двоповерхову будівлю поліклініки, яка працює з жовтня 2020 року. Також завершено будівельні роботи в приміщеннях ендоскопічного, лабораторного, амбулаторно-операційного відділень.

У 2021 році здійснюється капітальний ремонт внутрішніх приміщень хіміотерапевтичного, онкогенікологічного та мамологічного відділень.

Об’єкт має повністю завершитися до кінця поточного року.

Нагадаємо, що Наталія Остапченко взяла участь у відкритті приймального відділення у Коростені.

У рамках президентської програми «Велике будівництво» у Житомирській області триває активна розбудова соціальної, дорожньої та інших інфраструктур. Зокрема проводиться ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-21.

Довідково. За час реалізації проєкт профінансовано у сумі 67,5млн грн: з ДФРР – 35,0 млн грн, з обласного бюджету – 32,5 млн грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь