Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

У Вигові відкрито дитячий ігровий майданчик

Дата: 14.10.2021 15:14
Кількість переглядів: 724

Ще одна радісна подія відбулась сьогодні в Горщикіській територіальній громаді - урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика в селі Вигів. Це стало можливим завдяки наполегливості, небайдужості, а також коштам Горщиківської сільської ради, жителів села, активних батьків та меценатів.

Фото без опису

"Активний відпочинок дітей на свіжому повітрі - це в першу чергу запорука їх здоров’я. - Прокоментував подію голова Горщикіської сільської ради Олексій Туровський. - Я щиро радий, що сьогодні ми спільно з усіма небайдужими довели до логічного завершення роботи зі створення такої зони відпочинку для дітей та їх батьків. Адже тільки так, спільно, разом ми можемо зробити багато хорошого для нашої громади".

Фото без опису

"Віримо, що цей дитячий ігровий майданчик стане для дітей та їх батьків не тільки зоною відпочинку та гри, але й чудовим місцем для спілкування, яку берегтимуть і примножуватимуть", - зазначали присутні на відкритті жителів Вигова.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь