Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Олексій Туровський взяв участь в нараді Коростенської РДА з питань обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення COVID-19

Дата: 03.11.2021 14:35
Кількість переглядів: 693

3 листопада під головуванням голови Коростенської райдержадміністрації Юрія Тарасюка відбулась нарада, під час якої були розглянуті наступні питання:

  • Дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на території  Коростенського району з метою запобігання поширенню респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненою SARS – Cov – 2;
  • Санаторно-курортне оздоровлення окремих категорій громадян за рахунок коштів державного та обласного бюджетів.

Фото без опису

До наради також долучилась заступниця голови Коростенської районної Олена Харченко, т.в.о. начальника Коростенського районного управління поліції ГУ НП в Житомирській області Юрій Губський, начальник відділу соціальної підтримки пільгових категорій громадян та осіб з інвалідністю управління соціальної політики Коростенської РДА Валентина Матвійчук, голови та представники голів територіальних громад Коростенського району, серед яких і голова Горщиківської територіальної громади Олексій Туровський.

Фото без опису

Розпочинаючи нараду, Юрій Тарасюк ознайомив присутніх з головними питаннями наради та виступаючими. Наголосив про рівень летальних випадків у зв’язку з коронавірусом та ускладненнями, що викликані хворобою та важливість вакцинування, особливо в тяжкий час третьої хвилі пандемії.

Фото без опису

Юрій Губський розповів про обмежувальні правила, які діють під час знаходження Коростенського району у «червоній зоні». Також він наголосив що безумовне дотримання всіх протиепідемічних заходів необхідне для зниження рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію та швидкого повернення до звичного режиму життя.

Фото без опису

Валентина Матвійчук розповіла усім присутннім про етапність оформлення відповідних документів аби громадяни великого Коростенського району швидко та без перешкод могли отримати послугу санаторно-курортного оздоровлення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь