Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Віталій Бунечко: 87% пацієнтів із важким перебігом хвороби на COVID-19 – невакциновані. ВІДЕО

Дата: 23.11.2021 16:05
Кількість переглядів: 523

Сьогодні, 23 листопада, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко провів щоденний онлайн-брифінг щодо епідемічної ситуації в області та проведення вакцинації від COVID-19.

Фото без опису

Так, голова ОДА повідомив, що сьогодні у стаціонарах лікуються 1489 хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус, з яких кисневу підтримку отримують 1091 людина та до апаратів ШВЛ підключено 58 хворих.

Найбільша завантаженість ліжок хворими на COVID-19 та піцієнтами з підозрою на коронавірус спостерігається у 4-х медичних закладах Житомирської області: в Баранівській ЦРЛ – 79%, Андрушівській лікарні – 70%, Попільнянській лікарні – 67% та лікарні №1 міста Житомира – 66%.

Віталій Бунечко наголосив, що вакцинація є ефективним захистом проти коронавірусної хвороби.

«87% пацієнтів із важким перебігом хвороби – невакциновані. Вакцини проти COVID-19 критично важливі для стримування пандемії у поєднанні з застережними заходами», — додав голова Житомирської ОДА.

Він також повідомив, що станом на сьогодні у Житомирській області проведено понад 709 тисяч щеплень проти коронавірусу, за минулий тиждень вакциновано понад 53 тисячі осіб, за минулу добу 22 листопада – 8 397 жителів області.

Нагадаємо, що за минулу добу, 22 листопада, у Житомирській області зареєстровано 107 нових лабораторно підтверджених та 21 летальний випадок захворювання на коронавірусну інфекцію.

Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь