Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

З ювілеєм та з Днем місцевого самоврядування привітали Ольгу Петрівну Вигівську

Дата: 07.12.2021 15:41
Кількість переглядів: 617

Напередодні Дня місцевого самоврядування свій ювілей відзначила чудова жінка, жителька Горщиківської територіальної громади, колишній депутат Вигівської сільської ради - Вигівська Ольга Петрівна.

Фото без опису

Привітати жінку, побажати їй міцного здоров’я, родинного тепла та затишку за дорученням голови Горщиківської сільської ради Олексія Туровського 6 грудня завітав його заступник - Микола Литвинчук.

Сьогодні, 7 грудня, за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Володимировича Тарасюка Ольгу Петрівну привітала з ювілеєм та Днем місцевого самоврядування керівник апарату Коростенської РДА Катерина Корчова.

Більшу частину свого життя Ольга Петрівна була депутатом Вигівської сільської ради. Своєму покликанню віддавалась усією душею, працювала щоденно та кропітко. Колеги та знайомі завжди відзначали в ювілярці такі риси як надзвичайна відповідальність, відданість своїй улюбленій роботі, розум, сердечність та чутливість до людських питань та проблем.

Тож, шановна Ольго Петрівно, найтепліші слова подяки сьогодні говоримо Вам, людині яка віддала часточку своєї душі в становлення та розвиток місцевого самоврядвання. Нехай Ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана Вам за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Довгих років життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь