Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Іван Лукеря: У наступні роки індустріальні парки мають стати «інвестиційною гаванню» для бізнесу

Дата: 15.12.2021 16:10
Кількість переглядів: 207

Одним з інструментів для залучення інвестицій у громади у наступні роки в Україні стане розвиток мережі індустріальних парків. Такі майданчики стануть «інвестиційною гаванню» для бізнесу з невисоким «порогом входу» для розгортання виробництва. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря під час Другого щорічного форуму UkraineInvest «MAKE in UA». У заході взяли участь представники Уряду, міжнародних організацій, бізнесу, інвестори, українські та міжнародні експерти.

Фото без опису

«Одним з важливих інструментом для залучення інвестицій у громади в найближчі роки стануть індустріальні парки. У Держбюджеті на 2022 рік передбачені кошти, зокрема, на створення відповідної інфраструктури. Цьому також сприяє програма Президента “Велике будівництво”. А вже цього тижня Верховна Рада має розглянути у першому читанні законопроєкт, що передбачає фіскальні стимули для учасників індустріальних парків. Сподіваємось на підтримку народних депутатів. Ми намагаємось створити максимально комфортні умови для інвесторів в індустріальні парки, аби вони могли спрямувати зусилля саме на розвиток виробництва», — зазначив Іван Лукеря.

Ключовою темою цьогорічного заходу є презентація програми залучення інвестицій та розвиток бізнес-дипломатії. Форум організовано за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь