Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Щиро вітаємо з День енергетика!

Дата: 22.12.2021 09:00
Кількість переглядів: 211

Щороку 22 грудня, у день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна.

Фото без опису

Енергетики – представники найсвітлішої професії. Завдяки їм ми можемо взимку насолоджуватися теплом у своїх оселях, працювати та займатися домашніми справами в темний час доби, насолоджуватися переглядом фільмів, читанням книг.

І якщо ми в побуті не можемо уявити собі життя без електрики і тепла, то що вже говорити про заводи, малі та великі підприємства, навчальні заклади! Вони без енергетиків і взагалі як без рук.

Професійне свято енергетиків має давні і славні традиції, які добре закріпилися як в суто професійному середовищі, так і в супутніх галузях, не пов’язаних безпосередньо з підтримкою і розвитком генеруючих потужностей, наприклад, деякі вважають його Днем електромонтажника. Виробництво електроенергії відбувається і на теплових електростанціях (ТЕС), тож свято справедливо можна назвати і Днем теплоенергетика. Це не дивно, адже від злагодженої роботи наших енергетиків залежить не тільки все виробництво і вся промисловість, але і наша економіка в цілому.

Вітаємо з Днем енергетика всіх, хто причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. Нехай ваш професійний день буде наповнений світлом, теплом і енергією щирих привітань!

З повагою та від імені Горщиківської територіальної громади

голова Горщиківської сільської ради

Олексій Туровський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь