Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Новорічні свята відбулись для дітей Горщиківського ліцею

Дата: 30.12.2021 14:09
Кількість переглядів: 156

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Але з особливим нетерпінням всі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – дива. А Новий рік - це свято, коли дива трапляються кожну секунду.

Фото без опису

Не обминув радісний, святковий настрій і Горщиківський ліцей. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками.

В кожному класі були проведені цікаві новорічні дійства, які супроводжувалися яскраво-казковим настроєм. Гарні і чудові вітання звучали від дітей ліцею для всіх працівників нашого закладу. В цей казковий день Дід Мороз і Снігуронька вручили всім працівникам та учням Горщиківського ліцею та філій новорічні солодкі подарунки, які були придбані за сприяння сільського голови Олексія Анатолійовича Туровського та депутатського корпусу Горщиківської сільської ради.

Проведені в ліцеї новорічні свята стали чудовим завершенням навчального семестру, а також сприяли гарному настрою всіх школярів і вчителів у переддень Нового 2022 року.

Щиро вітаю всіх з Різдвом Христовим та Новим роком. Нехай Новий рік принесе всім радість і достаток. Щастя, міцного здоров’я, миру і здійснення всіх найзаповітніших мрій!

Директор Горщиківського ліцею

Олег Тиць


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь