Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Коростенські поліцейські закликають власників заміських будинків подбати про збереження майна

Дата: 13.01.2022 12:39
Кількість переглядів: 230

Днями правоохоронці #Коростенського райуправління викрили двох жителів району в обкраданні дачних обійсть. Нині тривають #досудові розслідування, а поліцейські нагадують власникам домоволодінь про необхідність вчасно подбати про збереження майна.

Фото без опису

До поліції надійшло повідомлення від 65-річного жителя с. Горщика Коростенського району про #крадіжку господарських речей з дачного будинку у с. Жупанівці. До свого обійстя заявник навідувався час від часу, тож під час чергового візиту і виявив крадіжку.

Фото без опису

У ході спілкування із місцевими жителями правоохоронці #встановили, що до правопорушення може бути причетний 37-річний житель райцентру, який приїжджав до знайомих. Чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічних злодіянь. У господі його знайомців поліцейські виявили викрадене з чужого обійстя. За словами господарів, ці речі приніс їх гість. Оперативники розшукали підозрюваного, свою причетність до крадіжки чоловік визнав.

Фото без опису

Того ж дня до Коростенського РУ поліції надійшло ще одне повідомлення про крадіжку з приватного домоволодіння 69-річної жительки райцентру. Жінка повідомила, що з господарського приміщення її обійстя у с. Злобичах хтось викрав велосипед, металеві труби та інше майно. На місці працювали слідчо-оперативна група та #оперативники кримінальної поліції.

У результаті першочергових заходів розшуківці встановили, що до крадіжки причетний 31-річний житель с.Холосного. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності. Свою вину чоловік визнав. Викрадені з обійстя пенсіонерки речі поліцейські вилучили. Наразі чоловіка перевіряють на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

З’ясування обставин вказаних подій триває у рамках розпочатих кримінальних проваджень за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, #карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь