Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Протокол 14

Дата: 15.12.2021 17:19
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

КОРОСТЕНСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11560, с. Горщик, вул.Центральна,31, тел.(04142)91-7-42, 91-6-31

[email protected] Код ЄДРПОУ 04347930

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

П Р О Т О К О Л 

№ 14

 

           08 грудня  2021 року                                              с. Горщик

                                                                                      приміщення сільської ради

                                                                                                14.00 год

Всього членів виконавчого комітету - 11 чол.

  Присутні на засіданні -  11 чол.

  

Туровський О.А.  - сільський голова 

Литвинчук М.О. - заступник сільського голови                                                              

Іскоростенська С.П. – секретар сільської ради

    Члени виконавчого комітету:

Андрієвська Т.В.

Ільїнська Н.Г.

Іскоростенський А.М.

Іскоростенська О.М.

Сапотніцька З.М.

Мовчанюк І.С.

Мельниченко Ю.В.

Вигівський В.І.

     Запрошені:

Максименко А.С. - спеціаліст ІІ категорії з юридичних  питань Горщиківської сільської ради.

Ярошенко І.А. - начальник відділу фінансів Горщиківської сільської ради.

 

  Головуючий на засіданні: Туровський О.А.  - сільський голова.

  На розгляд засідання виконавчого комітету сільської ради головуючий виніс такий

порядок денний:

 

1.Про виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей у 2021 році.

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар сільської ради

 2. Про включення до фонду житла Горщиківської сільської ради житлових приміщень, передбачених  для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб.

Доповідач: Максименко А.С. - спеціаліст ІІ категорії з юридичних питань.

3. Про надання в тимчасове користування житлового приміщення  з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Доповідач: Максименко А.С. - спеціаліст ІІ категорії з юридичних питань.

4. Про  зміну  сторони  договору найму

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар сільської ради

5. Про внесення змін до договору найму

Доповідач: Іскоростенська С.П. - секретар сільської ради

 

Після оголошення порядку денного поступила пропозиція від секретаря сільської ради Іскоростенської С.П.    розглянути питання «Про схвалення проекту Бюджету Горщиківської сільської територіальної громади на 2022 рік» та  розглянути заяву від гр. Садурської О.Б. жительки с. Горщик  «Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці».

ВИРІШИЛИ:

            Включити до порядку денного   питання «Про схвалення проекту Бюджету Горщиківської сільської територіальної громади на 2022 рік» та питання  «Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці»

    Затвердити винесений головуючим на розгляд засідання виконавчого комітету сільської ради порядок денний.

 

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Прийнято  одноголосно)

Про виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей Горщиківської сільської ради у 2021 році» з першого питання слухали секретаря сільської ради Іскоростенську С.П.

Заслухавши інформацію секретаря сільської ради Іскоростенської С.П. про оздоровлення та відпочинок дітей Горщиківської сільської ради у 2021 році, керуючись ст.32, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 04.09.2008 року №375-VI, відповідно до  Програми оздоровлення  та відпочинку дітей на 2021 рік Горщиківської сільської ради,  виконавчий комітет 

ВИРІШИВ:

  1. Взяти до уваги інформацію секретаря сільської ради Іскоростенської С.П.  про підсумки оздоровлення та відпочинку Горщиківської сільської ради (додається).
  2. Відділу фінансів врахувати потребу в асигнуваннях на виконання Програми на оздоровлення  та відпочинку дітей на 2022 рік.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського  голови з питань діяльності виконавчих органів Литвинчука М.О.

 

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )

(Рішення №82 додається).

«Про включення до фонду житла Горщиківської сільської ради житлових приміщень, передбачених для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» - з другого питання слухали Максименка А.С. - спеціаліста ІІ категорії з юридичних питань. Беручи до уваги укладання договорів купівлі-продажу квартир з метою забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку громадян, що потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, керуючись п.4 Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 582, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Горщиківської  сільської ради

 

 

ВИРІШИВ:

  1. Включити до фонду житла Горщиківської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:
  • двокімнатну квартиру №47 по вул. Садова, буд.5 у с. Горщик, житлова площа якої складає 30,3 кв. м., загальна площа – 44,3 кв. м.;
  • однокімнатну квартиру №26 по вул. Молодіжна, буд.12 у с. Горщик, житлова площа якої складає 19,1 кв. м., загальна площа – 36,4 кв. м.;
  • трикімнатну квартиру №16 по вул. Садова, буд.5 у с. Горщик, житлова площа якої складає 41,7 кв. м., загальна площа – 58,0 кв. м.

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )

(Рішення №83 додається).

«Про надання в тимчасове користування житлового приміщення з фонду житла для

тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» слухали  Максименка А.С. - спеціаліста ІІ категорії з юридичних питань. Розглянувши протокол засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам Горщиківської сільської ради від 07.12.2021 р., керуючись п.п.. 3, 25, 28-35 Порядку надання в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженого постановою КМУ від 26.06.2019 № 582, ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Горщиківської  сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати у тимчасове користування з фонду житла Горщиківської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:

1.1.  Двокімнатну квартиру № 47 по вул. Садова, 5 в с.Горщик, жилою площею 30,3 кв.м., загальною площею 44,3 кв.м.– гр. Кірсановій Ларисі Марківні. Перебуває на обліку громадян, які потребують надання житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Фактичне місце проживання: с.Горщик, вул. Молодіжна, 3 кв.13. Зареєстрована в с.Горщик, вул.Зелена, 20 кв.1.

Заявник гр. Кірсанова Л.М. згідно довідки управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації № 1808000271  є внутрішньо переміщеною особою.

Згідно інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у гр. Кірсанової Л.М. відсутнє житло на праві приватної власності.

В списку сімей (осіб), які перебувають на обліку громадян при виконкомі Горщиківської сільської ради, які потребують надання житлового приміщення з фонді житла для тимчасового проживання знаходиться під №1.

Кількість балів за загальними критеріями - 3.

 

 

Склад сім’ї заявника – 2 особи:

  1. Заявник.

Донька заявника – Кірсанова Анастасія Костянтинівна, 2002 р.н.

2. Видати ордер гр. Кірсановій Л.М. на заселення двокімнатної квартири квартири № 47 по вул. Садова, 5 у с. Горщик, жилою площею 30,3 кв.м., загальною площею 44,3 кв.м.

          3. Сільському голові Горщиківської сільської ради Туровському О.А. укласти з гр. Кірсановою Л.М. договір користування житловим приміщенням  з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб терміном на 1 (один) рік з дати підписання договору.

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )

(Рішення №84 додається)

«Про зміну сторони договору найму житлового приміщення» -  з четвертого  питання слухали секретаря сільської ради Іскоростенську С.П. Розглянувши заяву гр. Ігнатенка Андрія Миколайовича 1982 р.н.  від 30.11.2021 року, про зміну сторони договору найму житлового приміщення за адресою: вул. Садова, буд. 2, кв.3, с. Горщик Коростенського району,  керуючись, ст. 61, ст.ст.103, 104, 106  Житлового кодексу Української РСР, виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1. Припинити договір найму житлового приміщення за адресою: вул. Садова, буд. 2, кв.3, с. Горщик Коростенського району з наймачем Соколовською Раїсою Миколаївною в зв’язку зі смертю.

2. Укласти  договір найму житлового приміщення  з ДКП Горщиківської сільської ради  за адресою: вул. Садова, буд. 2, кв.3, с. Горщик Коростенського району з гр. Ігнатенком Андрієм Миколайовичем  на 1 рік з дати підписання договору.

3. Контроль за виконанням даного рішення  залишити за сільським головою Туровським О.А.                                                             Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )

(Рішення №85 додається).

«Про внесення змін до договору найму житлового приміщення» - з п’ятого  питання слухали секретаря сільської ради Іскоростенську С.П. Розглянувши заяву гр. Радзевелюк Вікторії Сергіївни 1997 р.н.  від 29.11.2021 року, про внесення змін до договору найму житлового приміщення за адресою: вул. Молодіжна, буд. 1, кв.6, с. Горщик Коростенського району,  керуючись, ст. 61, ст.ст.103, 104, 106  Житлового кодексу Української РСР, виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до договору   найму житлового приміщення за адресою: вул. Молодіжна, буд. 1, кв.6, с. Горщик Коростенського району з наймачем Радзевелюк (Валашенко) Людмилою  Миколаївною в зв’язку зі зміною реєстрації місця проживання: вул. Островського, буд.7, с. Радичі, Житомирський район, Житомирська область.

2. Укласти  договір найму житлового приміщення  з ДКП Горщиківської сільської ради  за адресою: вул. Молодіжна, буд. 1, кв.6, с. Горщик Коростенського району з гр. Радзевелюк Вікторією Сергіївною  на 1 рік з дати підписання договору.

3. Контроль за виконанням даного рішення  залишити за сільським головою Туровським О.А

 

 

 

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )    

(Рішення №86 додається).

«Про схвалення проекту Бюджету Горщиківської сільської територіальної

громади на 2022 рік» слухали начальника відділу фінансів Ярошенко І.А. Відповідно до статей 21 та 76 Бюджетного кодексу України, статті 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постанови Кабінету Міністрів України від 31 травня 2021 р. № 586 “Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2022-2024 роки”,  виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В:

1. Схвалити проект рішення Горщиківської сільської ради “Про бюджет Горщиківської сільської територіальної громади на 2022 рік”, що додається.

2. Винести проект рішення Горщиківської сільської ради “Про бюджет Горщиківської сільської територіальної громади на 2022 рік” на розгляд і затвердження Горщиківської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу фінансів Ярошенко І.А.

 

 

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )    

(Рішення №87 додається).

 

«Про  присвоєння поштової  адреси земельній ділянці» з сьомого  питання слухали сільського голову Туровського О.А.  Розглянувши заяву гр. Садурської О.Б. жительки с. Горщик,  про присвоєння поштової адреси земельній ділянці та надані документи на земельну ділянку: Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності,  від 19.11.2021 року, рішення 14 сесії восьмого скликання №271 від 23 жовтня 2021 року,  керуючись ст.ст. 37, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет сільської  ради

                                                                                                                              

ВИРІШИВ:  

          1. Присвоїти земельній ділянці, яка належить гр. Садурській Оксані Борисівні згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності,  від 19.11.2021 року, кадастровий № 1822381201:01:002:0020 площею 0,0413 га, таку поштову адресу: вул. Привокзальна, буд.39, с. Горщик , Коростенський район, Житомирська область,11560.

2. Контроль  за  виконанням даного  рішення     покласти  на  сільського  голову  Туровського О.А.

Голосували:

за – 11;

проти – 0;

   утримались – 0;             

 (Рішення прийнято )    

(Рішення №88 додається).

 

 

Сільський голова                            Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

.

 

                               

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь