Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Тільки вакцинація може вберегти від важкого перебігу коронавірусної хвороби, – Наталія Остапченко під час брифінгу. ВІДЕО

Дата: 27.01.2022 13:34
Кількість переглядів: 186

На цьому сьогодні, 27 січня, наголосила перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко під час щотижневого онлайн-брифінгу щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

Фото без опису

Також вона повідомила, що протягом минулої доби в області виявили найбільшу кількість інфікованих — 2497 лабораторно підтверджених випадків та 2 людини померло від ускладнень, викликаних коронавірусом. Усього за період пандемії встановлено 3 342 летальні випадки від COVID-19.

«Загалом у стаціонарах сьогодні лікуються 507 хворих на коронавірус. Кисневу підтримку отримують 293 людини. Під апаратами ШВЛ – 10 хворих.», – розповіла Наталія Остапченко.

Перша заступниця голови Житомирської ОДА наголосила, що тільки вакцинація може вберегти від важкого перебігу коронавірусної хвороби.

«В першу чергу вакцинація стосується людей, які мають тяжкі супутні патологію — цукровий діабет, гіпертонічну хворобу, судинні захворювання -і є більш вразливими до захворювання COVID-19, оскільки їх імунна система ослаблена. Але враховуючи агресивність штамів коронавірусу, додатковий захист не буде зайвим і цілком здоровим людям», – додала Наталія Остапченко.

 Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь