Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2022 08:00
Кількість переглядів: 196

Сьогодні Україна вшановує пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв Другої світової війни, яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства, забравши від 50 до 85 мільйонів життів по всьому світу.

Фото без опису  

Під час цієї війни ми – українці – відзначилися героїзмом, хоробрістю та самопожертвою на всіх фронтах та в усіх арміях Антигітлерівської коаліції та зробили значний внесок у перемогу над нацизмом. Україна була одним із основних полів битви, на якому ми втратили вісім мільйонів співвітчизників та представників інших народів, які проживали на нашій землі і боролися за неї.

Перемога – плід титанічних зусиль десятків держав та сотень народів. Сьогодні, як і у середині минулого століття, ми знову захищаємо свою Вітчизну від агресора-окупанта. І сьогодні ми впевнені у своїх силах, адже за нами правда і з нами Бог. Перемогли нацизм - переможемо і рашизм!

Схилимо голови у хвилині мовчання за всіма загиблими та жертвами Другої світової війни. Віддамо шану захисникам і захисницям України сьогодення.

Слава Україні!

Олексій Туровський,

голова Горщиківської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь