Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

З Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2022 07:46
Кількість переглядів: 129

23 серпня – День Державного Прапора України! Сьогодні ми вшановуємо одну із головних національних святинь, яка несе в собі сакральні для кожного українця поняття – силу і волю, мужність і міць, славу предків і віру в майбутнє.

Фото без опису

З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі. Кожен з нас сьогодні стоїть на варті нашої землі і кожен з нас вірить, що синє небо і жовте поле Державного прапора України – це оберіг нашого народу.

24 серпня – День Незалежності України! Ми виборювали її сторіччями і нині боротьба продовжується. Ми нащадки Київської Русі, козацької слави, вільного народу ніколи не будемо жити як раби! В нашій країні панує рівність, право голосу і право вибору, ми – нація нескорених!

Тож, хай ці два державні свята принесуть в наш дім як найшвидше Перемогу над ворогом, мир, добро, щастя і спокій! Бо ми – єдині, вільні, сильні! Ми є народ, якого правда й сила!

Слава Україні! Слава її героям! Зі святом, дорогі друзі!

З повагою та від імені Горщиківської сільської ради

голова Горщиківської територіальної громади

Олексій Туровський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь