Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Традиційно у вересні відзначаємо Всеукраїнський День дошкілля

Дата: 25.09.2022 09:00
Кількість переглядів: 166

Робота вихователем не кожному під силу – це нелегкий щоденний труд і велика відповідальність перед батьками, державою і самими вихованцями в першу чергу. Адже те, що вкладається в розвиток дітей в дитинстві, впливає на їх особистісний розвиток в майбутньому.

Фото без опису

Шановні вихователі, музичні педагоги, помічники вихователів, працівники дошкільних закладів Горщиківської територіальної громади! Сьогодні, у цей непростий для нашої країни і для кожного з нас час я сердечно вітаю Вас з професійним святом!

Фото без опису

Бажаю в першу чергу миру на нашій землі, Перемоги українських захисників над ворогом! Дай бог Вам здоров’я, міцних нервів, сил і всіх земних благ!

Нехай щоденно лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці – добро і мудрість, а в житті – достаток і удача.

Бажаю Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. З днем працівника дошкільної освіти!

З повагою та від імені Горщиківської сільської ради

голова Горщиківської територіальної громади

Олексій ТУРОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь