Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Привітання з Днем працівника освіти

Дата: 30.09.2022 09:51
Кількість переглядів: 138

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви!

2 жовтня ми відзначаємо ваше професійне свято – День працівника освіти! Свято людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

Фото без опису

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїм життєвим і професійними перемогами.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Горщиківської громади постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчитель – провідника вічних цінностей. 

Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники. Дякую за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

Шановні освітяни! Від себе особисто та від усіх жителів нашої громади, від працівників Горщиківської сільської ради бажаю, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди і нехай Вам вдаються найсміливіші задуми, а педагогічна свобода Вас у повсякденному житті.

З повагою

голова Горщиківської сільської ради

Олексій Туровський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь