Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Пройдіть навчання з підприємництва та отримайте нові знання ведення бізнесу

Дата: 05.10.2022 10:03
Кількість переглядів: 187

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці (МОП) «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, продовжує безоплатне навчання для майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Фото без опису

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес» у м. Вінниця 14-16 жовтня та отримайте знання та навички ведення бізнесу. Дедлайн - 7 жовтня 2022р. Не відкладайте реєстрацію, адже кількість місць обмежена!

Програма навчального триденного тренінгу включає?такі теми: пошук бізнес-ідеї, маркетинговий план, кадрове забезпечення, організація та управління, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал для вашого бізнесу, написання бізнес-плану.

Навчання проводять досвідчені сертифіковані Міжнародною організацією праці тренери, які також нададуть учасникам індивідуальні консультації в межах тренінга «Розпочни свій бізнес».

«У роботі на тренінгах дуже допомагає комплексність програми МОП «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес». Посібники та навчальні модулі містять не загальну інформацію, а відповідають розділам бізнес-плану. Таблиці самого бізнес-плану дозволяють отримати у результаті покроковий план дій на 12 місяців після відкриття підприємництва. На мою думку, це робить навчальні матеріали модулів практичним структурованим інструментом. Можливість оцінити прибутковість бізнесу і власні сили знижує страхи та сприяє прийняттю рішення щодо реєстрації підприємництва» - ділиться Світлана Луценко, сертифікована тренерка МОП.

Після завершення дедлайну прийому заявок, відібрані учасники?отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь