Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

21 листопада в Україні відзначають День десантно-штурмових військ ЗСУ

Дата: 21.11.2022 08:52
Кількість переглядів: 68

Це окремий род військ, призначений для дій у тилу противника, дій у ході спеціальних, антитерористичних та миротворчих операцій і виконання завдань, які неможливо ефективно вирішити іншими силами та засобами.

Фото без опису

Воїни-десантники завжди і за будь-яких обставин залишаються вірними українському народу та присязі. Життєвий принцип «Ніхто, крім нас!» чітко характеризує їх міць, готовність прийти туди, де найскладніше і де впораються лише вони.

Українські десантники неодноразово доводили свій героїзм в зоні проведення АТО: оборона Луганського та Донецького аеропорту, найдовший рейд в історії сучасного світу та багато інших подвигів славетної «крилатої піхоти» увійдуть у новітню історію.

Я віддаю належне честі та мужності цих сміливих і відважних військових! Ви беззаперечно і професійно наближаєте перемогу України!

Нехай, шановні десантники, сила духу та воля ніколи вас не полишають! Міцного вам здоров’я, бойової вдачі та миру у ваших родинах!

З повагою

голова Горщиківської територіальної громади

Олексій Туровський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь