Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Про організацію функціонування «Пунктів незламності» на території Горщиківської громади

Дата: 31.01.2023 14:38
Кількість переглядів: 52

 

Україна

ГОРЩИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Коростенського району Житомирської області

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

11.01.2023 року

 

№4

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Про організацію функціонування «Пунктів незламності» на території Горщиківської громади

            У зв’язку із масованими ракетними обстрілами енергетичної інфраструктури України, можливим пошкодженням внаслідок збройної агресії Російської Федерації об’єктів критичної інфраструктури, що забезпечують можливість надання комунальних послуг постачання та розподілу електричної енергії, постачання теплової енергії, а також електронних комунікаційних послуг мобільного зв’язку, з метою забезпечення організації розміщення мешканців Горщиківської громади, постраждалих внаслідок зазначених обставин, збереження їх життя та здоров’я, враховуючи Указ Президента України від 24.02.2022 №64 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затверджений Законом України від 24.02.2022 «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», керуючись п. 18 ч. 2 ст.19 Кодексу цивільного захисту України, пп. 1 п. «а» ст. 32, пп. 13 п. «а» ч. 1  ст.361, ст.ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити перелік закладів, що належать до комунальної форми власності, для розміщення «Пунктів незламності» (додаток 1).

2. Керівникам закладів, що належать до комунальної форми власності, вказаних у Переліку, вжити заходів щодо:

2.1. розміщення «Пунктів незламності»;

2.2. організації прийняття та тимчасового розміщення  на безоплатній основі осіб, які постраждали внаслідок пошкодження об’єктів критичної інфраструктури за умови безперервної відсутності електропостачання протягом 24 годин.

 

3. Керівникам установ,  організацій у підпорядкуванні, відомчому/оперативному управлінні, на балансі та обслуговуванні яких знаходяться вказані в Переліку заклади, забезпечити оплату за спожиті комунальні послуги при експлуатації «Пунктів незламності».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову Горщиківської сільської ради Олексія ТУРОВСЬКОГО.

 

 

  Сільський голова                    Олексій ТУРОВСЬКИЙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь