Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Як розмовляти, якщо ви на відстані? Не питати про травматичні події, не тиснути й не допитувати

Дата: 10.02.2023 14:25
Кількість переглядів: 107

Посібник «Як ти, кохана(ий)?» — це інструкція про те, як розмовляти з тими, хто не поруч; як не нашкодити своїм стосункам і як організувати спілкування з близькими таким чином, щоб ваші стосунки давали вам обом необхідний ресурс і покращувалися, незважаючи на відстань, яка вас розділяє.

Практично всі відчувають, наскільки стосунки важливі для того, щоб почуватися впевнено і мати ресурс для вирішення насушних завдань, а всі сучасні дослідження стверджують, що саме стосунки визначають наш настрій і психологічний стан.

Фото без опису

Нам потрібно підтримувати і посилювати свої стосунки, проте на відстані це потрібно робити іншим чином, ніж ми звикли. У такій ситуації нам потрібні нові знання і навички.

👉Завантажити посібник: https://yakty.com.ua/kohana

🔷«Як ти, кохана(ий)?» – це посібник волонтерського проєкту «Як ти, брате?», покликаного розвивати взаємну допомогу під час війни. Посібник адресований українцям, які попри відстань хочуть підтримувати стосунки із близькими. Він буде корисним як військовим, так і цивільним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь