Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Висловлюємо щирі співчуття...

Дата: 12.04.2023 18:47
Кількість переглядів: 360

Від імені працівників Горщиківської сільської ради, всіх освітян Горщиківської територіальної громади висловлюємо щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті матусі директору Олегу Вікторовичу Тицю.

Фото без опису

Здається, немає більшого горя, аніж втрачати найріднішу людину… З глибоким сумом сприйняли звістку про те, що відійшла у засвіти прекрасна жінка, любляча матуся, добра дружина, чудова людина, патріотка України, вчитель з багаторічним стажем, яка все своє життя віддала освітянській ниві, а саме вчителювала в Горщиківському ліцеї, справжня Берегиня роду – Зінаїда Іванівна Тиць.

З нами назавжди залишиться те добро та душевна теплота, яку творила, дарувала за життя мудра вчителька, прекрасна людина. Пам’ять про Зінаїду Іванівну продовжить жити в серцях її рідних, нащадків, близьких, друзів, учнів та колег. Хай спочиває з миром… Тримайтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь