Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Допомога в рамках проекту «Важливий кожен» для жителів Горщиківської громади

Дата: 20.04.2023 15:59
Кількість переглядів: 289

Великдень люди завжди чекають з нетерпінням. Особливо важливим цей день є для людей похилого віку. На схилі своїх літ вони як ніхто розуміють важливість підтримки один одного, допомоги один одному, важливість простої людської уваги та поваги. В ці великодні дні вони, як і усі ми, очікують на свято – свято перемоги добра на злом, світла на темрявою, життям на вічністю.

Фото без опису

Добрими провісниками Великодня цього року для людей похилого віку нашої Горщиківської територіальної громади стали народний депутат, член фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» Арсеній Пушкаренко, голова Благодійної організації «Благодійний фонд Геннадія Буткевича BGV Charity Fund, депутатка Житомирської обласної ради Поліна Алдошина, начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк та партнер проекту, підприємець Микола Іскра. 

Фото без опису

Завдяки тісні співпраці голови Горщиківської сільської ради Олексія Туровського з представники благодійних фондів в рамках Благодійного проекту «Важливий кожен» вони передали жителям похилого віку громади продуктові набори, серед яких були навіть великодні паски.

Фото без опису

Важливо відзначити, що дані набори були підібрані максимально враховуючи потреби людей. Вартість 414 продуктових наборів склала 200 тис. грн.

Фото без описуФото без опису

«Сьогодні, у складний час війни, підтримка людей поважного віку, самотніх людей надзвичайно важлива. Я щиро вдячний народному обранцю, начальнику районної військової адміністрації, представникам благодійної організації, підприємцю за вашу чуйність. Ті продуктові, що сьогодні отримали жителі нашої громади стануть для них ще одним свідченням небайдужості та щирої християнської любові. Вірю, що саме з таким почуттям в найближчий час ми зустрінемо Перемогу України в цій війні і вже не втратимо його ніколи», – зазначив Горщиківський сільський голова Олексій Туровський.

Фото без опису

Відзначимо, що Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича систематично підтримує громади Житомирської області. Зокрема, тільки з початку року вже втретє передає продуктові пакунки соціально вразливим категоріям громадян - тим, хто в нинішній час особливо потребує такої підтримки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь