Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Сади Перемоги - 2023

Дата: 22.05.2023 12:26
Кількість переглядів: 652

Другий рік поспіль Горщиківська територіальна громада активно включилась у всеукраїнську кампанію «Сади Перемоги», що спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування харчових продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Фото без опису

Як і минулого року, розуміючи важливість проєкту в умовах повномасштабного військового вторгнення росії на територію України, до роботи над Садами Перемоги в громаді активно долучились працівники Горщиківської сільської ради, наші освітяни, медичні працівники, небайдужі жителі, серед яких і діти.

На сьогоднішній день вже було висаджено капусту, помідори, цибулю, посіяно огірки, кукурудзу, солодкі гарбузи тощо. Робота в цьому напрямку триває.

Ми закликаємо всіх жителів громади брати участь в кампанії, адже це – наш вклад у Перемогу, наша позиція справжніх українців – земля, її багатства, праця на землі – це наші скарби, це те, що відрізняє нас від ворога, наш національна риса, яку маємо плекати та передавати наступним поколінням.

Наталія Колєнова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь