Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Останній дзвоник - 2023 в Горщиківському ліцеї

Дата: 03.06.2023 11:21
Кількість переглядів: 66

02 червня 2023 року в Горщиківському ліцеї відбулися урочистості з нагоди святкування Дня останнього дзвоника, який дійсно став останнім для 33 випускників закладу. Позаду лишився ще один навчальний рік. Він приніс багато нових знань, нових перемог і досягнень. Але для одинадцятикласників цей дзвоник був особливо важливим, бо покликав їх у доросле життя.

На зображенні може бути: 1 особа, грає в баскетбол та текст

Свято останнього дзвоника у Горщиківському ліцеї як завжди було гамірне і багатолюдне. Гамірне, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало на шкільному дворі вперше за чотири роки не лише вчителів та учнів, а й їхніх батьків, гостей, які не байдужі до життя закладу.

На зображенні може бути: 10 людей та текст

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх звернувся директор Горщиківського ліцею Олег ТИЦЬ. Чимало учнів ліцею одержали Похвальні грамоти,Листи та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадському житті, спортивні та культурні досягнення, перемоги у олімпіадах, конкурсах та змаганнях.

На зображенні може бути: 10 людей та текст

Привітав дружню шкільну родину зі святом і сільський голова Олексій ТУРОВСЬКИЙ. Звертаючись до випускників, він побажав їм знайти свою дорогу в житті, стати запорукою подальшої розбудови нашого села та України.

На зображенні може бути: 12 людей

Теплі привітання учасникам урочистостей висловили і гості свята, а саме директор Благодійного фонду "Лео" Андрій ЯРЕМЧУК, який нагородив 35 найкращих учнів ліцею телефонами iPhone. Приємною несподіванкою була присутність на святі директора КЗОТ Олега ГОЛОВІЙЧУКА, який також привітав випускників та подарував закладу Герб України з підсвічуванням.

На зображенні може бути: 12 людей та текст

Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об'єднала усіх присутніх учнів, батьків, вчителів, гостей.

На зображенні може бути: 11 людей та дірндль

Цей рік був для нас особливий.... І хочеться, щоб свято останнього дзвоника було останнім, який проходить саме у рік війни. Сьогодні ж хочемо побажати усім учням успіхів, а нам усім - Перемоги й Миру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь