Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Вшануємо пам’ять Героя, який віддав своє життя за Україну, за кожного з нас

Дата: 22.06.2023 12:12
Кількість переглядів: 113

24 червня в Коростенському районі відбудеться прощання і поховання воїна-захисника України тп міста-героя Маріуполя, солдата ОЗСП «Азов», уродженця с. Вигів Горщиківської територіальної громади Коростенського району – Євгенія Сергійовича Горбатого «Дуче», 10.06.1993 р.н.

Фото без опису

Герой, який з перших днів війни був у самому пеклі, на захисті країни та Азовсталі, загинув під час теракту російських військ в Оленівці 28 липня 2022 року.

Зустрінемо мужнього воїна, справжнього патріота та сина своєї землі 24 червня 2023 року о 10:30 живим коридором пам’яті біля Свято-Миколаївського храму в с. Поліське Ушомирської територіальної громади (вул. Молодіжна). Далі біля пам’ятника Виговського у с. Вигів об 11:00. Поховання відбудеться о 12:00 в с. Вигів, на Батьківщині воїна.

Вшануємо пам’ять Героя, який віддав своє життя за Україну, за кожного з нас. Гідно зустрінемо його та проведемо в останню путь до Бога.

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам. Герої не вмирають! Вони вічно житимуть у наших серцях, душах, пам’яті...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь